Bir Resim Bin Kelime'' eTwinning  projesindeki  etkinliklerimiz tüm hızıyla devam etmektedir

Bir Resim Bin Kelime'' eTwinning projesindeki etkinliklerimiz tüm hızıyla devam etmektedir

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni  Nilüfer Sapaz 'ın ve okulumuz 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla '' Bir Resim Bin Kelime'' eTwinning  projesindeki  etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir.Bu proje ile öğrencilerimiz edebiyat ve sanat dallarındaki yaratıcılıklarını canva, jigsaw  gibi farklı web2.0 araçlarını kullanarak ortaya koymuşlardır .Mozaikle portre yapımı, portre tamamlama çalışmasını öğrencilerimiz eğlenerek  yaptılar.

25.03.2021 390

25-03-202125-03-2021

ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARININ TAMAMINI GÖRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ >>BİR_RESİM_BİN_KELİME_

Adres:
ATATÜRK MAH. SARAYLI CAD. KAHRAMANKAZAN ŞEHİT ÖMER TAKDEMİR ORTA OKULU BLOK NO 5 KAHRAMANKAZAN / ANKARA