Okulumuz eSafety Label Etiketimiz Yenilendi.

Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet Academy tarafından okulumuza verilen güvenli internet kullanımı ile ilgili  eGüvenlik Etiketi olan eSafety Label Bronz etiketimiz yenilendi.

eGüvenlik etkinlikleri kapsamında  okulumuzda devam ettirdiğimiz çalışmalar doğrultusunda eGüvenlik Etiketi olan eSafety Label Bronz etiketimiz yenilendi. Bu etiket 2022 yılı Ağustos ayına kadar geçerli olup, bu sürenin sonuna kadar  yapılacak yeni başvurularla etiketimizi Silver ya da Gold derecelerine çıkarmak için okulumuzda  eGüvenlik seviyesini artırma çalışmalarımız devam ettirilecektir.

Emeği geçen  okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğretmeni Elife ÖZMEN TOKLU'ya ,İngilizce Öğretmeni Esma CANBAZ´a çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

20.01.2021 467

20-01-2021

Linke tıklayınız>>  eSafety Label Etiketimiz

Adres:
ATATÜRK MAH. SARAYLI CAD. KAHRAMANKAZAN ŞEHİT ÖMER TAKDEMİR ORTA OKULU BLOK NO 5 KAHRAMANKAZAN / ANKARA