"WOW! I CAN LEARN ENGLISH WITH GAMES./ OYUNLARLA İNGİLİZCE ÖĞRENEBİLİRİM." E-TWINNING PROJEMİZ

Okulumuzda İngilizce'yi eğlenerek öğretmeye yönelik yürütülen projemiz "Wow! I can learn English with games." İki haftada bir yenilenen oyunlarla devam etmekte.

22.12.2018 438

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gülseren ÇINAR BULUT' un ortak olduğu "Wow! I can learn with games./ Vay! Oyunlar ile İngilizce öğrenebilirm." adlı e-twinning projemiz kapsamında 5/H ve 7/A sınıflarında İngilizce' nin oyunlar ile sevdirilerek öğretilmesine yönelik faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Proje öğretmenleri tarafından oluşturulmuş oyunları oynayan öğrencilerimiz hem yabancı dil öğrenimine daha fazla ilgi duymakta hem de diğer okullarda ve Avrupa ülkelerinde gerçekleşen eğitim uygulamaları hakkında fikir sahibi olmaktadırlar.

Okulumuzda yapılan faaliyetlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

23-12-201823-12-201823-12-201823-12-2018

Adres:
ATATÜRK MAH. SARAYLI CAD. KAHRAMANKAZAN ŞEHİT ÖMER TAKDEMİR ORTA OKULU BLOK NO 5 KAHRAMANKAZAN / ANKARA