Kahramankazan Şehit Ömer Takdemir Ortaokulu

Vizyon: Biz yaşam boyu öğrenen, başkaları ile işbirliği yapmaya istekli, sürekli yaratıcı düşünceye sahip, üretken bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda bireyler yetiştirmek ve okulumuzu şeffaf yönetim, temiz toplum, temiz çevre açısından ilimizde model okul yapmak.

Başarılar: 0

Saatler: 5 6 7 ve 8. sınıflar : 08:50 - 15:25
Isınma: Mekezi Sistem(Doğalgaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için İnstagram(kahramankazansehitomertakdemir) ve Facebook(Kahramankazan Şehit Ömer Takdemir Ortaokulu) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Telefon - 0(312) 814 10 13

WEB - https://kahramankazansehitomertakdemiroo.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. SARAYLI CAD. KAHRAMANKAZAN ŞEHİT ÖMER TAKDEMİR ORTA OKULU BLOK NO 5 KAHRAMANKAZAN / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)

Yerleşim Yeri - Atatürk Mahallesi Saraylı Sokak No:5 Kahramankazan/ANKARA

Ulaşım Ankara Sıhhiye´den kalkan 502 numaralı EGO otobüsleri ve Ankara Gençlik Parkından kalkan Kahramankazan Halk Otobüsleri ile ulaşım gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kahramankazan ilçe merkezindedir dolmuş duraklarının tamamına yürüme mesafesindedir. Ankara merkeze 40 KM´dir.