Öğretmenlerimiz ve Velilerimizle Güvenli İnternet Kullanımı Semineri Verildi.

ANKARA-Kahramankazan ilçesi Kahramankazan Şehit Ömer Takdemir Ortaokulu öğretmen ve velilerine  Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi Öğretmeni Elife ÖZMEN TOKLU rehberliğinde "Güvenli İnternet" semineri verildi.

21.01.2021 432

Çağımızda internetten faydalanmayan kimse kalmadı. Yediden yetmişe herkes interneti oyun, iletişim, bilgi edinme, alışveriş, eğlence gibi amaçlarla etkin bir şekilde kullanıyor. Fakat kullandığımız bu teknolojinin görünen yüzünün ardında ciddi tehlikeler de bizleri beklemekte, kendimizi bu büyülü dünyanın karanlık yüzünden nasıl koruyacağız. İşte bu aşamada Güvenli İnternet Günü 2004 yılından beri 130 ülkede kutlanarak tüm dünya insanlarının dikkatini bu önemli konuya çekmekte. Bizler de sevgili öğretmen ve veilerimizin interneti bu farkındalıkla kullanmasını amaçladık.

Katılımcıların "Güvenli İnternet Kullanımı ve Güvenli İnternet Hizmeti " konularında bilinçlenmesi sağlandı. Seminerde görev alan okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Elife ÖZMEN TOKLU'ya Teşekkür ederiz.

20-01-202120-01-2021

Adres:
ATATÜRK MAH. SARAYLI CAD. KAHRAMANKAZAN ŞEHİT ÖMER TAKDEMİR ORTA OKULU BLOK NO 5 KAHRAMANKAZAN / ANKARA